GÅRDEN

Välkomna till denna plats utan gränser. Till en konstnärlig upplevelse som är innovativ, interaktiv och inkluderande. Vi kommer att utbyta våra energier, våra vibrationer.

Är ni redo?

 

En platsspecifik nutida cirkusföreställning skapad till att börja med i och med en gård i Rinkeby, för att sedan skapas och anpassas till andra gårdar. Flera konstnärer intar olika platser och skapar tillsammans en underhållande och säregen upplevelse, ett universum där många världar möts med humor, poesi och spänning.

Gården fylls med samtida cirkus, dans, musik och gatukonst i en hyllning till det en gård ofta berikar med; minnen, uppväxt, grannskap, drömmar, kulturer och sammankomster.

 

Efter föreställningen bjuder vi in till ett gemensamt mingel med plats för utbyte, reflektioner och dans, och en DJ kommer att spela musik från världens olika hörn. Alla är välkomna!

 

 

Längd: Cirka 60 minuter

Publik: Alla

Spelplats: Utomhus

Artister: Karla Arevalo, Aaron Hakala, Hemda Ben Zvi, Mikaela Valencia Veide, Joel Roxendal, Modou Toure, Milki Lee, Andrea Diaz Ghiretti, Anna Aro

Street artist: Nabil Dorbane, Carlos Martinez

Musicians: Camila Nebbia, David Bennet, Axel Filip

Rigger: Matt HortonIdé och organisation av Anna Aro.
I samarbete med Rinkeby 50 år, Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning, Stockholmshem och den lokala Hyresgästföreningen Kvarndrängen.

Med stöd från Stockholms stad, Kulturrådet och Konstnärsnämnden.

PARTNERS AND SUPPORT

I samarbete med Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning, Stockholmshem och Lokala Hyresgästföreningen Kvarndrängen.

 

Med stöd från Stockholms stad och Helge Ax:son Johnsons stiftelse.

kulturradet_logo_neg.gif